Design, Inrichting, Styling

Een loungeset gebruiken in uw interieur

28 december 2017
loungeset

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een loungeset te plaatsen in hun tuin. Op deze manier kunnen zij in de lente en zomer buiten helemaal lekker genieten. Het is immers niet alleen lekker weer, maar je kunt ook nog eens prettig zitten in een loungeset. Loungesets zijn er vandaag de dag in verschillende soorten en maten. Hierdoor worden ze ook al lang niet meer alleen maar voor buiten gebruikt. Zo kiezen mensen er bijvoorbeeld ook steeds vaker voor om een loungeset in hun woning te plaatsen. Maar hoe kunt u een loungeset het beste een plekje geven in uw interieur?

Verschillende materialen

Loungesets zijn vaak gemaakt van ander materiaal dan de standaard meubels. Hierdoor denken veel mensen dat een loungeset niet goed in een woning past. Dit is echter wel het geval. Al is het dan wel zaak om voor materiaal te kiezen dat bij de rest van uw interieur past. Kies bijvoorbeeld een loungeset in dezelfde kleur, zodat deze niet direct in het oog springt. Het kan echter ook een toevoeging aan uw interieur zijn wanneer u kiest voor een stoere loungeset. Met behulp van het materiaal kunt u deze dan extra uitlichten.

Waar plaatst u een loungeset?

Om een loungeset in uw woning te plaatsen, moet u hiervoor een geschikte plek kiezen. Indien u niet wilt dat een loungeset uw complete interieur bepaalt, plaatst u de set in een hoekje. Druk hem echter niet weg, want dit geeft een overvolle indruk. Voordat u een loungeset gaat plaatsen, is het dan ook van belang eerst een indeling te maken. Geef hier niet alleen uw nieuwe loungeset op aan, maar ook de rest van de meubels.

Inspiratie opdoen

Wilt u ook loungesets plaatsten in uw woning maar zoekt u nog naar inspiratie? Neem dan eens een kijkje bij Heuts. Hier vindt u tal van verschillende soorten loungesets. Deze kunt u niet alleen in uw tuin gebruiken, maar ook in uw woning. Op deze manier vindt u vast en zeker een geschikte loungeset die perfect aansluit bij uw interieur.

Je vindt misschien ook leuk