Inrichting

Kies deurbeslag met de uitstraling die past bij je huis

27 juni 2018

Als je een nieuw huis koopt of gaat verhuizen denk je vaak aan allerlei zaken zoals meubels, lampen of nieuwe spullen. Maar vergeet ook vooral de deuren niet die in je nieuwe huis zitten of moeten komen. Deuren zijn namelijk een essentieel onderdeel van het huis en hebben een bepalende invloed op het interieur. Een goed deurbeslag is dan ook belangrijk om je huis er helemaal tiptop te laten uitzien.

Wanneer je op zoek bent naar deurbeslag dan is het aanbood hierin zeer ruim te noemen. Sloten, scharnieren en klinken voor deuren zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Bij de meeste bouwzaken vind je dan ook een ruim assortiment deurbeslag. Zo kan je altijd jouw deuren de gewenste uitstraling geven die past binnen het huis.

Kies voor hoge kwaliteit met RVS deurbeslag

Wie op zoek is naar deurbeslag van uitmuntende kwaliteit, zit met RVS deurbeslag goed. Het roestvrije staal deurbeslag is over het algemeen genomen van hoge kwaliteit en is ook nog eens zeer duurzaam. Bovendien kan je het toepassen op elke woninginrichting zodat het nooit uit de toon valt. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een moderne slaapkamer of landelijke keuken, het RVS deurbeslag is overal op toe te passen.

Ruime keuze aan deurklinken voor binnen- en buitendeuren

Zo zijn deurklinken in vele soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een neutrale kleur kruk, zoals grijs of zilver. Voor meer stijl kies je voor een witte kruk of voor een echte moderne inrichting kies je een gekleurde kruk. De mogelijkheden wat betreft deurbeslag zijn eindeloos, waardoor je altijd je deuren passend kunt maken.

Deurbeslag moet functioneel zijn ingesteld

Niet alleen het uiterlijk en de stijl van het deurbeslag zijn van belang, het gaat er ook om of het functioneel is. Een deur moet immers eenvoudig kunnen openen en sluiten en dus vooral praktisch ingesteld zijn. Tevens wil je dat je huis veilig is afgesloten voor ongewenste bezoekers. Het is immers wel zo prettig om met een veilig gevoel de deur achter je dicht te kunnen trekken.

Kies voor veilig deurbeslag

Bij de deuren in huis, ook wel de binnendeuren, zijn geen sloten nodig. Voor het deurbeslag in de buitendeuren is dat natuurlijk wel van groot belang. Deze buitendeuren moeten wel perfect afsluiten om zo onveilige situaties te voorkomen. Als je van huis bent wil je natuurlijk niet dat indringers bij je naar binnen kunnen. Voor buitendeuren kan je bij veel bouwzaken ook deurbeslag krijgen met extra grip.

Ga met een gerust gevoel de deur uit

Deurbeslag is dus in vele soorten en maten beschikbaar, waarbij de keuze voor RVS materiaal over het algemeen genomen de beste keuze is. Kies daarnaast voor een kleur die aansluit op de rest van het interieur. Met het juiste deurbeslag houd je ongewenste bezoekers buiten de deur en kan je altijd met een gerust gevoel op pad gaan. Mocht er toch onverhoopt nog een inbraak voorkomen zal dit in 90% van de keren gedekt worden door de brandverzekering. Klik hier om de meest populaire brandverzekeringen te vergelijken.

Je vindt misschien ook leuk