Isoleren

Informatie winnen over gietvloeren

12 augustus 2016

Het internet staat vol met informatie over gietvloeren. Dit maakt het lastig om te bepalen welke informatie betrouwbaar is en welke niet. In dit artikel willen we jou betrouwbare informatie geven over gietvloeren waarvan je er vanuit kunt gaan dat het de waarheid is. Lees verder en wij zullen jou alles vertellen wat je moet weten over gietvloeren als je op het punt staat om er één te kopen.

Gietvloer is geluiddempend

Het materiaal waar een gietvloer van gemaakt is, is geluiddempend. Dat is prettig wanneer je spelende kinderen over de vloer hebt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de buren. De kinderen kunnen rennen en springen zonder dat je er veel last van zult hebben. Dit is een ander verhaal bij houten vloer. In de meeste gevallen heb je bij een houten vloer veel overlast van geluid.

Gietvloer is makkelijk schoon te houden

Eén van de voornaamste redenen dat mensen voor gietvloeren kiezen is dat het makkelijk schoon te houden is. Heb je drinken of iets anders over de vloer laten vallen? Door de gladde substantie van de vloer kun je het vuil eenvoudig met een doekje verwijderen zonder dat er vlekken in de gietvloer terecht komen. Dat is natuurlijk wel zo prettig en lang niet bij alle gietvloeren zo.

Gietvloer is stijlvol

Voor de meeste mensen is dit misschien wel de belangrijkste reden om een gietvloer aan te schaffen. Een gietvloer ziet er vaak gewoon erg stijvol uit. Zo kun je gietvloeren in verschillende ruimtes in huis laten aanleggen, waardoor alle ruimtes mooi in elkaar overlopen. Persoonlijk vind ik dat altijd een mooi gezicht! Wil je graag meer betrouwbare informatie lezen over gietvloeren? Breng dan een bezoek aan de website over epoxyvloer.

Je vindt misschien ook leuk