Keuken

Hoe kleed jij je keuken aan?

19 september 2016

De keuken is vaak niet de meest gezellige plek van een woning. Toch bevind je je hier vrijwel dagelijks! Reden genoeg om de inrichting van je eigen keuken een keer te herzien en aan te vullen met leuke accessoires. Doordat veel mensen verse kruidenplantjes in de keuken hebben staan, heb je zonder dat je het weet al een accessoire in huis. Hang de kruidenplantjes bijvoorbeeld in leuke potjes aan de muur, of maak een minituintje in je eigen keuken met deze plantjes. Niet alleen zijn verse kruiden lekker voor door je maaltijden, ook zorgt het voor een lekkere geur in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan de diepe geur van basilicum of munt!

Een leuke stellingkast voor de keuken

Wanneer de kastruimte in de keuken op begint te raken, worden er steeds meer spullen opgestapeld. Dit geeft de keuken een rommelige uitstraling en zorgt er daarnaast voor dat je een lange tijd moet zoeken naar bepaalde keukenspullen. Door een extra stellingkast in de keuken te gebruiken voorkom je een dergelijke situatie en kun je de keuken daarnaast op een leuke manier aankleden.

 

Niet alleen heeft een stellingkast van zichzelf een fraaie uitstraling, ook is het heel eenvoudig om een stellingkast op te vullen met leuke accessoires. Koop bijvoorbeeld grote glazen potten, die je kunt vullen met verschillende soorten pasta. Deze potten kun je samen met het servies en bijvoorbeeld glazen in de stellingkast zetten. Ook kun je speciale haakjes kopen, waarmee je de potjes met verse kruiden aan de stellingkast kunt hangen.

Kleurrijke bloempotjes in de keuken

Mocht je geen ruimte hebben voor een grote stellingkast, dan kun je de keuken eveneens aankleden met kleurrijke bloempotjes. Vul de bloempotjes bijvoorbeeld met verse kruiden of kleine plantjes.

Je vindt misschien ook leuk