Vloeren

Gietvloer leggen

29 december 2016

Een gietvloer is een vloer die wordt aangelegd op maat in een kleur naar uw keuze. Deze soort vloeren worden veel gebruikt om de kamer waar de vloer wordt aangelegd een mooi design te geven. Het heeft een comfortabele uitstraling en is ook daadwerkelijk comfortabel. Daarnaast is het ook een zeer hygiënische vloer vanwege de naadloosheid. Elk soort vuil dat normaal zich verstopt in de naden van een normale vloer blijft bij de gietvloer gewoon liggen. Hierdoor is het zeer makkelijk om op te ruimen en het is dan ook vaak een populaire soort vloer bij gezinnen met kinderen. Het wordt echter ook veel gebruikt door bedrijven vanwege de fijne sfeer die de gietvloer geeft.

Epoxy gietvloeren

Er is een breed assortiment van de verschillende soorten gietvloeren. De Epoxy vloer is bijvoorbeeld een gietvloer die vroeger voornamelijk werd gebruikt in een industriële omgeving. Dit komt doordat het een erg slijtvaste en sterke vloer is. Op dit moment wordt het ook steeds meer gebruikt voor woningen. U kunt ook kiezen voor de UV-gietvloer. Deze vloer heeft een hoge weerstand tegen Uv-straling. Dat betekent dat de Uv-straling de kleur van de gietvloer niet zullen aantasten. De kleurrechtheid blijft dus, ook na meerdere jaren, onaangetast.

Vele mogelijkheden

Het is ook mogelijk om een gietvloer te krijgen die compleet milieuvriendelijk is. Deze gietvloer wordt uitsluitend gemaakt met natuurvriendelijke producten. Deze vloer wordt dus gemaakt met voornamelijk natuurproducten en heeft ook de reputatie dat het ook zo voelt. Zelfs vloerverwarming is mogelijk in combinatie met een gietvloer. Hierdoor kunt u nog meer van de comfort en warmte genieten die een normale gietvloer u al biedt.

Je vindt misschien ook leuk