Meubels

De voordelen van een gebruikte bureaustoel

21 mei 2019

Waarom zou je eigenlijk een nieuwe bureaustoel kopen als een gebruikte bureaustoel ook nog jarenlang prima mee kan en bovendien veel goedkoper is? Lees hier over de voordelen van een gebruikte bureaustoel.

Geen verschil, behalve dan het prijskaartje

Zet nieuwe en gebruikte bureaustoelen naast elkaar en je ziet het verschil niet of amper. Als goed gebruikt kantoormeubilair – waaronder bureaustoelen dus- aangeboden of ingeruild wordt, dan worden mankementjes gerepareerd en wordt de stoel eventueel opnieuw gestoffeerd, zoals de bureaustoelen uiteraard ook grondig gereinigd worden. Vervolgens zijn ze dus niet van nieuw te onderscheiden met uitzondering van het prijskaartje. Dan herken je meteen wat de nieuwe en de gebruikte stoel is. Een van de grootste voordelen van een gebruikte bureaustoel is daarmee genoemd: de bijzonder aantrekkelijke prijs.

De term gebruikt zegt niets over de staat en het design van de stoel

De term gebruikte bureaustoel zegt namelijk helemaal niets over de staat van de stoel. Dat wil dus niet zeggen dat de stoel de beste tijd wel gehad heeft of het een stoel is die er niet uitziet. Gebruikte bureaustoelen kunnen om allerlei manieren ingeleverd, ingekocht of ingeruild zijn en kunnen gewoon ook heel trendy zijn.

Jarenlang plezier met een gebruikte bureaustoel

Soms blijken bureaustoelen in de praktijk zelfs amper gebruikt en bestaan de reinigingswerkzaamheden vooral uit het weghalen van een laag stof omdat de stoel amper gebruikt is dus. Met een gebruikte en gecontroleerde bureaustoel kun je echt jarenlang vooruit. Een goede bureaustoel hoeft niet per definitie nieuw en duur te zijn. Integendeel.

Ook als je hecht aan duurzaamheid kies je een gebruikte bureaustoel

Koop je een gebruikte en op alle punten gecontroleerde bureaustoel bij een goed bedrijf, dan krijg je vaak ook gewoon garantie op je stoel, gebruikt of niet. Zeker ook als je grote partijen meubilair voor grotere projecten zoekt is gebruikt meubilair een zeer interessante optie. Nog iets; door voor gebruikte bureaustoelen – of beter: gebruikt kantoormeubilair- te kiezen, kies je voor duurzaamheid. Je geeft het meubilair immers een tweede leven. Hecht je aan duurzaamheid, dan probeer je bij te dragen aan minder vervuiling en energiekosten en worden er meer gerecyclede materialen gebruikt. Ook dat is een reden om voor gebruikte bureaustoelen en gebruikt meubilair te kiezen. Of zoals een ondernemer vertelde toen gevraagd werd wat de voordelen zijn van de aankoop van een gebruikte bureaustoel: ‘ik ben nog steeds geen dief van mijn eigen portemonnee’. De spijker op de kop.

Bron: Atmyhome.nl

Je vindt misschien ook leuk