Styling

De stylingtips voor 2018!

15 januari 2018
houten interieur

Net zoals vrijwel ieder jaar zijn er ook in 2018 weer diverse wijzigingen op het gebied van interieur. Wanneer jij plannen hebt om je woning te verbouwen, wil je hier natuurlijk wel van op de hoogte zijn. Zo moderniseer je niet alleen je woning, maar ga je ook nog eens met de tijd mee. Veel mensen weten echter niet hoe zij hun woning moeten stylen. Behoor jij ook tot deze groep? Lees dan vooral verder. Wij hebben namelijk speciaal voor jou een aantal stylingtips voor 2018 op een rijtje gezet.

Maak er een kleurrijk geheel van

Felle kleuren zijn dit jaar weer terug van weggeweest. Veel mensen zijn altijd wat terughoudend als het gaat om kleurgebruik, maar dat is dit jaar niet meer nodig. Schroom dan ook niet om één van je muren te voorzien van een felle, warme kleur. Dit draagt zeker bij aan de uitstraling en sfeer van je woning.

Laat geometrische vormen terugkomen

Net als vorig jaar zijn ook in 2018 de geometrische vormen weer helemaal in. Wil jij een extra dimensie toevoegen aan je woning? Dan mogen geometrische vormen natuurlijk niet ontbreken. Je kunt kiezen voor een behang met geometrische vorm, maar ook voor bijvoorbeeld gordijnen een vloerkleed of een dekbedovertrek. Kortom: de keuze is reuze!

Gebruik natuurlijke materialen

Ga jij dit jaar voor een nieuw interieur? Dan gaat er natuurlijk het nodige veranderen. Er zijn tegenwoordig echter talloze mogelijkheden. Zo zijn meubels bijvoorbeeld gemaakt van allerlei materialen. Wanneer jij je huis gaat stylen, moet je zeker natuurlijke materialen terug laten keren. Dit is in 2018 namelijk helemaal ‘hot’. Houten stoelen, kasten en tafels zijn dus helemaal hip en zie je terug in bijna iedere woning.

Kies voor exotische accessoires

Heb jij je woning grotendeels opnieuw ingericht? Dan ben je mogelijk nog op zoek naar leuke accessoires om het geheel af te maken. Heb je geen idee wat dit jaar in is? Exotische accessoires! Deze accessoires maken een kleurrijk geheel van jouw woning. In 2018 mogen dergelijke, kleurrijke accessoires dus zeker niet ontbreken. Bijkomend voordeel: deze accessoires maken je woning ook nog eens een stuk gezelliger.

Je vindt misschien ook leuk