Styling

De klad erin? Kladder erin! Geef je woonruimte in Zwolle een frisse nieuwe start

26 mei 2021

Kijk, wij laten mensen het liefste volledig vrij en daarom mag jij deze woorden zo interpreteren als je wilt. Ja, alsjeblieft hoor, heel graag gedaan.

 

We moeten ook wel, want wij kunnen niet in jouw hoofd kijken. Laat staan in jouw huis of appartement in Zwolle. We hebben geen idee hoe dat eruit ziet en hoe tevreden je daarmee bent. En wellicht ben je daar zelf ook onzeker over. Dat is helemaal niet vreemd, want bepalen waar precies je probleem ligt in je interieur kan lastig zijn. Neem dat in ieder geval wel serieus, want je woonkamer is dé plek waar jij je thuis zou moeten kunnen voelen. Is dat niet het geval, dan moet daar nodig verandering in komen. Wees hier zowel streng als doortastend in!

 

Om je te helpen bepalen wat er wellicht zou moeten veranderen, gaan we even kijken naar enkele elementen die doorgaans de doorslag geven.

Decoraties

We beginnen klein. Zijn het de versieringen die niet langer bij je passen of die slecht overeenkomen met de sfeer die jij voor ogen hebt? Verwijder ze dan of geef ze een ander plek in huis. Ook al is dat een kast of andere opslag. Tijd om nieuwe planten, beeldjes, kaarshouders, potjes, foto’s, lijsten, posters en andere versieringen aan je interieur toe te voegen. Daarvoor kun je natuurlijk naar de winkel gaan maar misschien ben je wel heel creatief en prima in staat om hier persoonlijk iets heel moois van te maken. Want wat uit jezelf komt zou in principe al meteen bij je woonruimte moeten passen!

Meubels

Banken en stoelen verliezen soms hun zitcomfort. En zo niet, dan zijn ze na een tijdje wellicht niet langer comfortabel omdat ze jou op esthetisch vlak niet meer aanspreken. In dat geval moeten ze plaatsmaken voor iets anders. Verkoop wat je hebt staan of schenk het aan vrienden en familieleden die om meubels verlegen zitten. En de kringloopwinkel bij jou in de buurt kan vast ook wel wat leuks gebruiken! Daar kun je meteen vervanging uitzoeken die uniek is en waar ook nog eens een gunstig prijskaartje aan hangt.

Ruimte

De kamer zelf kan misschien ook wel een update gebruiken. Bijvoorbeeld door middel van een nieuw kleurtje aan je wanden en plafond. En je vloer heeft misschien z’n beste tijd ook wel gehad. Heb je al een materiaal op het oog voor een nieuwe bodem? Zo nee, dan kunnen we jou de beste gietvloer in Zwolle en omstreken van harte aanbevelen. Dit is een epoxylaag in jouw favoriete kleur die over een waterpas oppervlak wordt uitgegoten en na een korte tijd verhardt. Het resultaat is een onderhoudsarme vloer waar je nog vele jaren plezier van hebt!

Je vindt misschien ook leuk