Buiten

Bent u de buren beu? Neem een boom!

13 september 2017

De buren, een bekend fenomeen. Buren die soms luidruchtig kunnen zijn en maar al te graag even bij u binnen spieken om te zien hoe u de tuin heeft en wat u aan het doen bent. Veel buren kijken graag even bij elkaar in de tuin. Dit kan heel vervelend zijn wanneer u van uw privacy houdt en niet wilt dat men weet wat u zoal aan het doen bent. Om dit te voorkomen heeft Royal Hedge nu een boom die altijd groen blijft en dus altijd voor een goede natuurlijk schutting zorgt. Deze bomen zijn makkelijk in onderhoud en behouden hun blad, hierdoor bent u gegarandeerd van 365 dagen een groene boom.

Een Boom die bij u past

De buren zullen dit waarschijnlijk ook een mooi fenomeen vinden en u dankbaar zijn. Wist u dat u al voor een paar honderd euro een natuurlijk schutting kan hebben? Wanneer u nog meer van groen houdt dan alleen de bomen zijn er nu kant-en-klare haagjes beschikbaar. Deze haagjes zijn al voorgegroeid en makkelijk te planten in losse elementen. Deze elementen worden geleverd in een zak en hebben al een goede wortel zodat wanneer je deze plant ze direct kunnen groeien. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtig groene haag die zijn kleur houdt. In de winter wordt deze ietwat bruinig maar zelfs dan geeft het nog steeds een prachtig effect.

Wanneer u advies wilt kunt u langskomen of online de bomen bestellen. De bomen kunt u hier aanschaffen. Ze staan u graag te woord en zijn zeer vriendelijk. Geven altijd goed en degelijk advies zodat de kwaliteit wordt gegarandeerd.

Je vindt misschien ook leuk