Badkamer

Een badkamer met Beton Ciré

23 september 2016

Heerlijk languit in een ontspannen bad, optimaal tot rust komen en even helemaal nergens meer aan denken. De badkamer is voor velen de uitgewezen plek om even helemaal zen te worden en te ontspannen aan de drukte van alledag. Het interieur van een badkamer kan daaraan bijdragen. Natuurlijke, rustige kleuren en materialen zorgen voor een rustgevende badkamer. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds vaker voor beton wordt gekozen in de badkamer. En beton is niet alleen erg mooi: het heeft ook nog eens een heleboel voordelen!

Beton is geschikt voor de hele badkamer
Doordat Beton Ciré cementgebonden is in combinatie met hars, is het watervast en ideaal om te gebruiken binnen een vochtige omgeving als een badkamer. Beton kan in de hele badkamer worden toegepast. Niet alleen op de vloeren en muren kan Beton Ciré worden aangebracht, maar ook meubelen van beton zijn zeer goed mogelijk.

Beton wordt mooier met de tijd

Omdat beton een natuurlijk product is, en met een speciale tekening wordt aangebracht, blijft het beton mooi. Door spanen en schuren krijgt het een robuuste uitstraling. Natuurlijk wordt het materiaal afgewerkt, waardoor het materiaal goed beschermt is. Beton in de badkamer is niet alleen erg mooi en bijzonder om te zien, maar ook nog eens zeer eenvoudig te onderhouden.

Ook beton in jouw badkamer?
Enthousiast, en ook van plan om beton toe te voegen aan je badkamer? Laat je voldoende inspireren en adviseren! Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Beton Ciré. Hier staan veel badkamers met beton om jou te inspireren.

Je vindt misschien ook leuk