Styling

Jouw mooiste moment in jouw favoriete lijst

18 december 2017
fotolijst

Sommige momenten zijn zo kostbaar dat je ze nooit meer wil vergeten. Die enige gezellige familiedag bijvoorbeeld, die een schitterende foto opleverde! Of dat prachtige moment dat de jongste telg van de familie voor het eerst de ogen opende en zo helder de wereld inkeek. Er zijn talloze momenten die een speciale plaats verdienen. Momenten die het verdienen om gezien te worden. Ze verdienen een plaats aan de muur, of op dat ene bijzondere kastje. Zodat de herinnering levend blijft en jij er altijd van kan blijven genieten.

Een stijlvol kader

Misschien ben je wel in het bezit van een bijzondere fotolijst, die al jaren in de familie is. Of ben je er eentje tegengekomen op de plaatselijke rommelmarkt en kon je die echt niet laten staan, omdat hij perfect bij jouw interieur past. Misschien heb je er recent een gekocht, gewoon, omdat je ‘m zo mooi vond! Wat is het dan vervelend om er thuis achter te komen dat de lijst niet helemaal past. Het kan voorkomen dat een lijst iets te groot is voor een foto, of dat een foto een afwijkend formaat heeft en geen één lijst daar perfect op aansluit. In een dergelijke situatie is een prachtig passe-partout een uitkomst.

Altijd een passende oplossing

Een passe-partout is dé oplossing voor te grote lijsten. En, ze zijn in de meest uiteenlopende kleuren en formaten verkrijgbaar! Het maakt dus niet uit welke kleur of stijl jouw lijst heeft, er is altijd wel een passe-partout die daar perfect op aansluit. Kies bijvoorbeeld voor een passe-partout in dezelfde kleur als de foto/fotolijst of kies voor een passe-partout in een contrasterende kleur en creëer op die wijze een spannende edge in je interieur. En probeer eens een passe-partout met andere kleur kern om jouw foto een extra dimensie te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij sommige (web)winkels is het zelfs mogelijk om een passe partout op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat jouw prachtige foto naadloos in jouw lievelingslijst past. Laat ‘m vandaag nog vervaardigen, zodat jouw dierbare moment prachtig kan stralen op de meest bijzondere plaats van het huis!

Je vindt misschien ook leuk