Uncategorized

Glazenwasser

23 mei 2016

Teveel of hoge ramen waar niet goed bij te komen valt? Tijd voor een professionele glazenwasser. In een handomdraai weet hij doorgaans uw ruiten te reinigen, maar ook de kozijnen. Dat doet hij met een spons en schoonmaakmiddel en een ladder of hoogwerker. Voor alle voorkomende glazenwaswerkzaamheden in de woning of bedrijfspand, bent u bij een professionele glazenwasser dus zeker op het juiste adres.

In ons land maken we de ramen van het huis minstens tweemaal per jaar schoon, alhoewel het niet echt een taak is waar veel mensen naar uit kijken. Er wordt vaak tegenop gekeken, omdat voor velen de ramen en vensters wassen een karwei is, waar nog wel wat bij komt kijken. Eerst zemen met een spons, warm water gebruiken of een spray, daarna afdrogen met handdoeken, zeem of een krant en vervolgens de ramen weer drogen met een wisser. Dat kan dus een stuk gemakkelijk als u een glazenwasser dit werk voor u laat doen.

Kennis en vaardigheden
De professionele schoonmaker heeft de expertise in huis om alle ramen op een snelle en bekwame manier schoon te maken. Dikwijls in een mum van tijd en zonder strepen of druppels achter te laten. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Een professional weet goed en effectief de ramen te zemen als een echte pro zonder achterblijvende strepen, spatten of druppels die later weer vlekken geven. En zelfs hardnekkige vlekken worden van de ramen verwijderd.

Moeilijk bereikbare plekken
En daarnaast zijn ook ramen die moeilijk bereikbaar zijn toegankelijk voor de glazenwasser. Denk bijvoorbeeld aan de buitenkant van keukenramen of slaapkamerramen als u op een flat of hoger gelegen appartement woont, waar u niet zomaar even bij kunt. Professionele glazenwassers hebben een hoogwerker of een uitschuifbare telescoopsteel. Zo kunnen alle moeilijk bereikbare ramen alsnog worden bereikt en streeploos worden schoongemaakt.

Je vindt misschien ook leuk