Styling

Bespaar geld met aluminium kozijnen

29 augustus 2016

Wil je jarenlang genieten van eindeloos woonplezier zonder je zorgen te maken om de kozijnen? Met aluminium kozijnen hoef je jezelf echt nergens meer zorgen over te maken. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe een doekje over het kozijn halen. Voor de rest heb je nooit meer omkijken naar je kozijnen. Aluminium is het alternatief voor kunststof en staat bekend om de lange levensduur. Het materiaal krimpt niet, roest niet, vervormt niet, rot niet en heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Je hoeft aluminium niet te schilderen alleen af en toe schoon te maken met wat water. Het enige kleine minpuntje is misschien de prijs. Daartegenover staat wel dat de aluminium kozijnen een leven lang mee gaan! Je hoeft nooit meer kozijnen te vervangen of een schilderbeurt uit te voeren.

Bespaar kosten met aluminium kozijnen

De investering in aluminium kozijnen kan je automatisch terugverdienen. Eén van de eerste voordelen van aluminium is dat het materiaal een uitstekende isolatiewaarde heeft. In de kozijnen zijn speciale kamers aangebracht met stilstaande lucht. Deze kamers zorgen ervoor dat de kozijnen uitstekend geïsoleerd zijn. Het glas zelf heeft ook een uitstekende isolatiewaarde naast het kozijn. Je kan zelf kiezen welke ruiten je in de kozijnen laat zetten. Door te kiezen voor HR++ verdien je de investering in aluminium kozijnen al snel weer terug. Gemiddeld kan je € 75 per kozijn per jaar verdienen. Jouw investering kan binnen een paar jaar alweer terugverdiend worden. Daar komt nog eens bij dat de aluminium kozijnen een leven lang mee gaat. Op een gegeven moment maak je zelfs winst op je nieuwe kozijnen.

Uiteenlopende stijlen met aluminium kozijnen

Bij aluminium kozijnen denken we meestal aan één stijl en niet aan meerdere stijlen. Toch kan je kiezen uit tientallen verschillende stijlen en 450 kleuren en uitvoeringen. Je kan een aluminium kozijn heel modern vormgeven of juist heel klassiek. Je kan een stijl uitkiezen die past bij de stijl van je woning. Op een woonboerderij wil je misschien meer de klassieke kant op vergeleken met een modern woonhuis. De stijlen kunnen flink uiteen lopen en aangepast worden op basis van je eigen wensen. Je hoeft dus helemaal geen standaard ontwerp te kiezen met aluminium kozijnen.

Extra veilig tegen inbrekers

Aluminium kozijnen zijn absoluut veilig tegen inbrekers. Inbrekers worden buiten de deur gehouden dankzij het Politiekeurmerk veilig wonen. Als je aluminium kozijnen geplaatst hebt dan kan je meteen het keurmerk aanvragen. De kozijnen zelf zijn inbraak werend en ze worden voorzien van het juiste hang- en sluitwerk. Inbrekers wil je tenslotte het liefste buiten de deur houden.

Vergelijk prijzen bij aluminium kozijnen

Ben je er over uit en wil je graag investeren in aluminium kozijnen? Je merkt al snel dat er grote verschillen zitten in de prijzen die gevraagd worden voor nieuwe kozijnen. De prijzen lopen uiteen tot wel 70%. Het kan de moeite waard zijn om bij verschillende bedrijven geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Je krijgt zo een exact idee van de prijzen en je weet bij wie je het voordeligste uit bent.

 

Je vindt misschien ook leuk