Design

Houtsoorten

4 augustus 2016

Laatst vroeg ik mij af welke houtsoorten er allemaal zijn. Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe houten vloer. Echter had ik nog geen idee welke houten vloer ik dan graag wou kopen. Ook las ik ergens in een artikel dat het er ook nog aan ligt welke ondergrond je hebt en nog veel meer. Dus het leek erop dat ik hier wel behoorlijk wat persoonlijk advies bij nodig had. Maar eerst ben ik op het internet gaan kijken naar de mogelijke houtsoorten.

Bax Houthandel

Toen ik daarnaar ging zoeken, kwam ik automatisch op de website van Bax Houthandel terecht. Daar las ik dat zij enorm veel verschillende houtsoorten hebben. Ook zag ik dat zij gevestigd zitten in dezelfde plaats waar ik momenteel woon. Heel erg handig dus wanneer ik bij hen langs wil gaan. Bij hun houtsoorten stonden vele verschillenden. Ook zag ik een kopje met brede planken. Dat vind ik zelf altijd heel erg mooi! Recent zag ik dat ook bij een kennis van mij. Direct zag ik op de website ook zo’n soortgelijk voorbeeld. Nu was het een gecarboniseerde eiken vloer. Het was dus een zwarte vloer. Op zich een aparte stijl. Maar kijkend naar mijn meubelen kon dat er nog best goed bij gaan passen! Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar voorbeelden van woonkamers met zo’n vloer. En al snel zag ik iets wat ik ook voor ogen heb. En zo’n donkere vloer is dan echt perfect!

Vestiging

Daarom ben ik naar hun vestiging toe gegaan om advies te krijgen over of dat dit dan ook de juiste vloer was voor mijn woning. En dat bleek inderdaad het geval te zijn! Daarnaast gaf de medewerker van Bax Houthandel ook aan dat ik een heel leuke stijl voor ogen had van hoe ik het graag wou hebben.

Je vindt misschien ook leuk