Philips Hue: slimme verlichting voor thuis

Philips Hue is een vooruitstrevend lichtmerk dat helemaal past bij het huis van de toekomst. Met dit unieke lichtassortiment voor elke kamer breng je de kwaliteit van verlichting, zowel binnen als buiten, naar een ongekend hoog niveau. Aerts Lighting, verlichtingsgroothandel in Eindhoven voor bedrijf en particulier, is vanaf nu een officieel adviseur en verkooppunt!

 

Philips en Aerts Lighting

Philips en Aerts Lighting zijn beiden echte Eindhovense bedrijven en de samenwerking gaat heel ver terug. Piet Aerts werkte namelijk al in de jaren ’70 in opdracht van Philips. Deze samenwerking krijgt een nieuwe impuls. Aerts Lighting is vanaf nu namelijk officieel adviseur en verkooppunt van de slimme verlichting van Philips Hue.

 

Philips Hue verkooppunt Eindhoven

Jacqueline Aerts: “Philips Hue is een topmerk op het gebied van consumentenverlichting en is echt de volgende stap voor een slimmere woning. Het is vooruitgang, gemak en sfeer in één. Daarom zijn we zowel blij als trots met deze hernieuwde samenwerking. We kunnen onze klanten nu hele mooie demo’s geven van de mogelijkheden en dat kunnen mensen zelf ervaren. Als je sfeer in huis belangrijk vindt dan moet je dit echt even komen proberen in onze showroom!”

 

Philips Hue samengevat

Philips Hue is veel meer dan het aanzetten van een lamp. Deze hoogwaardige productlijn staat voor gemak en sfeer van een andere dimensie. Je kunt namelijk alle lampen in het Hue-netwerk bedienen vanaf je mobiele telefoon. Waar je ook bent. Met een simpele klik of zelfs met je stem zet je een lamp (of alle lampen) aan of uit. Dit is handig als je thuis bent, maar zeker ook als je onderweg bent en door middel van licht inbrekers het gevoel wilt geven dat je thuis bent.

 

Uitleg Philips Hue lampen

Ben je thuis dan kun je deze slimme verlichting instellen zoals je wilt. Feller, zachter of een andere kleur. Maak een keuze uit maar liefst 16 miljoen kleuren verlichting. Zo pas je de verlichting helemaal aan bij je stemming of bij hetgeen je wilt doen. Lekker ontspannen op de bank met een sfeerlichtje of concentreren bij het lezen van de krant met behulp van een fellere, lichtere instelling. Jij bepaalt!

 

Installeren doe je binnen enkele minuten en met een heel eenvoudig stappenplan. Klik-klik-klaar, binnen enkele simpele stappen. Tot slot download je de speciale Philips Hue app in de Apple App Store of Google Play (Android) en je bent klaar om sfeer te creëren.

 

Multimedia combinatie

Een andere unieke functie is de multimedia combinatie. Zo kun je de verlichting syncen met wat je op TV kijkt. Zo duik helemaal in die spannende film. Speel je een spelletje op je game console? Laat Hue hierop reageren (met slechts een druk op de knop) door de kleuren aan te passen om helemaal op te gaan in het spel. Dit kan ook met muziek. Zet je favoriete muziek op en laat de verlichting meegaan op de maat. Ideaal om helemaal tot rust te komen of juist een knalfeest te geven. Kom het zelf uitproberen bij de Philips Hue Experience Wall van Aerts Lighting.