Styling

Maatwerk kasten voor in huis

2 mei 2016

Het is wel zo prettig als je huis er netjes en opgeruimd uitziet. Dit doe je met behulp van een kast op maat. Je hoeft hiervoor niet naar een meubelzaak of groothandel, maar dit realiseer je door je wensen door te nemen bij de mensen van De Graaf BV. Dit bedrijf jarenlange ervaring met het maken van kasten op maat. Er zijn volop mogelijkheden voor elke soort interieur of inrichting. Of je nu een klassieke of moderne inrichting wenst, De Graaf BV denkt graag met je mee.

Kasten op maat – Wat zijn de voordelen?
Kasten op maat stellen jou in staat om je huis smaakvol in te richten. De kasten worden gemaakt in de fabriek van De Graaf BV. Om inspiratie op te doen, kun je een kijkje nemen in de showroom van het bedrijf in Vlaardingen. Je bent altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit kast tegen een scherpe prijs. Combineer de aanschaf van een kast op maat met leuke accessoires en je bent verzekerd van veel woonplezier.

Schuifdeurkast op maat
Heb je niet veel ruimte in huis? Dan is het wellicht een idee om een schuifdeurkast op maat te laten maken. Dit is een slimme optie als je weinig ruimte hebt in huis, maar wel al je spullen, kleding en overige accessoires kwijt wilt. Samen met De Graaf BV neem je jouw wensen door en krijg je een idee van de prijs. Zo weet je direct of het binnen jouw budget past.

Wil je graag verder kijken dan alleen schuifdeurkasten? Bij De Graaf BV is nog veel meer mogelijk. Zo kun je ook een dressoir of TV meubel op maat laten maken. Boeken berg je op in een boekenkast en dus is dit uiteraard ook een optie. Kortom, er zijn opties genoeg om je woning te voorzien van nieuw meubilair.

Een offerte op maat
Ben je benieuwd naar wat een kast op maat je kost? Geef dan je wensen door aan De Graaf BV en krijgt binnen een kort tijdsbestek een prijsindicatie voor een nieuwe kast. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw wensen en je budget. Wie weet ziet jouw woning er straks weer als nieuw uit. Laat je daarom inspireren en verrassen door de mogelijkheden die De Graaf BV biedt.

Je vindt misschien ook leuk