Keuken

Hoe laat je je eigen bar maken voor in huis?

30 augustus 2016

Een bar in huis geeft een huis een luxe uitstraling daarnaast is het praktisch en maakt het je keuken net even wat specialer. Je kunt er niet alleen aan zitten, maar je kunt er ook aan eten en ontspannen. Daarnaast heb je geen aparte eettafel meer nodig als je een bar in je keuken hebt staan. Er zijn verschillende manieren waarop je een bar kan laten plaatsen in je huis, je kan bijvoorbeeld kiezen voor een bar als eiland of een bar die vastzit aan je keukenblok. Het type bar is afhankelijk van de beschikbare ruimte in je huis, als je meer ruimte hebt kun je een losse bar nemen en als je wat minder ruimte hebt kun je een bar nemen die vast zit aan je keukenblok.

Een bar aan je keukenblok

Als je een keuken gaat laten ontwerpen kun je ervoor kiezen om een doorlopende aanrechtblad te nemen die fungeert als bar. Maar als je al een keuken in huis hebt en op een later moment toch een bar erbij wilt hebben kun je ook een bar los aanschaffen. Deze kun je dan tegen het keukenblok aan plaatsen, zodat het samen een mooi geheel vormt.

Een losse bar

Een losse bar kun je altijd nog laten plaatsen, het voordeel van een losse bar is dat deze vaak wat groter zijn. Door de grootte kunnen er meer mensen aanzitten en je kan er meer spullen op kwijt. Een losse bar geeft vaak een luxe uitstraling aan de keuken en is een echte eyecatcher. Met wat lopen en barkrukken kun je dit dan ook mooi verder aankleden.

Bij keukenspeciaalzaken kun je een keuken inclusief bar laten ontwerpen en bij winkels met horeca meubels kun een bar los kopen en alles wat daarbij hoort.

Je vindt misschien ook leuk